Duna-Horizont Zrt.

Rólunk

Részvénytársaságunk 1991-ben alakult, a Bajai Állami Gazdaság jogutódjaként. A társaság részvényei zárt kibocsátásúak, családi tulajdonban vannak. Célul tűztük ki, hogy a két ország pozitív szemléletét összekapcsoljuk és ezt egy sikeres vállalkozásban egyesítsük.

A Duna Horizont Zrt 1200 hektáron mezőgazdasági termelést végez. Ez lehetőséget teremt számunkra, hogy termőföldjeinken kísérleteket végezzünk, a művelési technológiában folyamatosan tovább fejlődjünk és az ebből szerzett tudásunkat a mezőgazdasági termelők számára továbbadjuk. 

Kereskedelmi tevékenységünket leányvállaltunk, a Duna-Agrotrade Kft. 2010-ben vette át.

Az áruforgalom és szállítmányozás közúti, vasúti és vízi úton, a 17 km-re fekvő bajai Dunai kikötők közelségét kihasználva valósul meg.

Csapatunk  szorosan együttműködve dolgozik és mindenben kiegészíti egymást. Kereskedelmi egységünk közvetlen visszajelzést kap a termeléstől, eladás előtt az új termékeinket saját üzemünkben teszteljük, és a tapasztalatainkat továbbadjuk. Ezért bíznak bennünk az ügyfeleink.

10 hektáros telephelyünkön 1 000 to / nap terményszárítási és tisztítási kapacitással és több, mint 30 000 tonnás gabona és műtrágya tárolótérrel rendelkezünk, emellett műtrágyakeverő berendezés és Big-Bag zsákológép segíti a munkánkat.

Amiben kiemelkedőek vagyunk: nagy teljesítőképesség, rugalmasság, átláthatóság, megbízhatóság és az ügyfélközpontúság.

Családi vállalkozásunkban szolgáltatásainkat ügyfeleink egyéni igényeihez igazítjuk, és teljeskörű támogatást, tanácsadást nyújtunk.